finner ikke: http://www.smco.no/wp-content/uploads/2014/10/rnd-874-418-c1.jpg
Nyheter
Sigurd Klomsæt, lekkasjeanklagene
Artikler

Kloms√¶t gj√łr comeback – Advokat Arvid Sj√łdin har representert Kloms√¶t

7. oktober 2014

Sigurd Klomsæt fikk denne uken utstedt advokatbevilling etter at denne ble trukket tilbake i forbindelse med anklager om lekkasje av bilder av Anders Behring Breivik. Advokat Klomsæt går umiddelbart i gang med sitt arbeid via Advokatfirma Klomsæt & Co.

Det har v√¶rt spesielt b√•de bli uskyldig d√łmt og fratatt min praktiseringsrett. Men, jeg tror jeg i denne tiden b√•de har utviklet meg og l√¶rt mye om hvordan man kjemper mot et system som ikke alltid fungerer riktig. Jeg er for √łvrig ganske sikker p√• at tiden vil vise at det vi har hevdet hele tiden er den riktige versjonen av historien.

Advokat Arvid Sj√łdin har representert Kloms√¶t.

‚Äď Det har v√¶rt en lang og vond tid. N√• er vi endelig i m√•l og jeg er overbevist om at Kloms√¶t vil starte for fullt igjen fra dag en. Det er masse klienter som savner ham, sier Sj√łdin.

Les mer på: Tv2.no

Politiet får kraftig refs for Klomsæt-etterforskning

4. desember 2013

Spesialenheten for politisaker gir politiadvokat Knut Skavang kraftig kritikk for h√•ndtering av taushetsbelagte teledata fra advokat Sigurd Kloms√¶ts mobiltelefon. Skavang blir ikke tiltalt, men advokat Arvid Sj√łdin mener han b√łr straffes og klager til Riksadvokaten.

 Les mer i Aftenposten

Klomsæt-saken utsatt

16. september 2013

Rettssaken mot Sigurd Klomsæt, som ble tiltalt, men frifunnet for å ha lekket bilder av Anders Behring Breivik, er utsatt i fire måneder. En Kripos-rapport på 260 sider kan bli et sentralt bevis i saken.

Advokat Arvid Sj√łdin forsvarer¬†Kloms√¶t.

Les mer aftenposten.no.

 

Spesialenheten etterforsker politiet i Klomsæt-saken

12. april 2013

Spesialenheten for politisaker vil granske politiets etterforskning mot advokat Sigurd Klomsæt. Oslo tingrett frifant Klomsæt for anklager om lekkasje i 22. juli-saken, og rettet samtidig skarp kritikk mot politiet for ensidig og mangelfull etterforskning, skriver Aftenposten

Google: – Politimann lekket 22. juli-bildene

3. april 2013

Kloms√¶t- saken: NRK skal ha fortalt Google at det var politiet som lekket bilder fra 22.¬† juli-saken.¬† – ¬†NRK var krystallklare overfor meg om at det var politiet som hadde lekket¬† bildene, sier leder for Google Norge, Jan Gr√łnbech, til Nettavisen

Sigurd Klomsæt frifunnet av Oslo tingrett

7. mars 2013

 Sigurd Klomsæt ble i dag enstemmig frifunnet av Oslo tingrett:

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Klomsat-frikjent-7141122.html

Av dommen f√łlger blant annet at:

1. Det kan ikke bevises at Ut√łya-bildene kom fra Kloms√¶t

2. Politiet kan ikke bevise hvordan bildene ble lekket

3. Politiets vannmerking av bildene er ikke et tilstrekkelig godt bevis

4. Bildene har v√¶rt lekket av andre, f√łr det aktuelle tidspunktet

5. Politiets datasikkerhet har vært utilstrekkelig

 

Klomsæt: РHar mistet mange illusjoner om rettsstaten

27. februar 2013

. Jeg har mistet mange illusjoner om rettsstaten. Jeg reagerer p√• at politiet er uredelige, kommer med usannheter og bryter taushetsbelagt informasjon. De har neglisjert grunnleggende regler i denne saken, sa Kloms√¶t p√• rettssakens siste dag if√łlge VG-Nett

Politioverbetjent innr√łmmer feil i Kloms√¶t-saken

25. februar 2013

Politioverbetjenten som vannmerket bildene som bistandsadvokatene fikk tilgang til under 22. juli-saken, vedgår at han tidligere har uttalt seg uriktig, det skriver VG-Nett

– Polititjenestemann tilb√łd salg av 22. juli-dokumenter

9. november 2012

¬†I et brev til Spesialenheten for Politisaker hevder advokat Arvid Sj√łdin, som representerer den lekkasjeanklagede advokaten Sigurd Kloms√¶t,¬† at NRK ansatte fikk tilbud om kj√łp av 22. juli dokumenter fra politimenn.

Les mer i Dagbladet